awakening potential

Team Coaching & Workshops

Leadership Potentieel verhogen

Je wil het Management Team gezamenlijk naar een doel brengen en versterken om de huidige en toekomstige uitdagingen van het bedrijf aan te gaan.

We begeleiden hen in hun groei als leidinggevenden dankzij het inzetten van de kracht en synergie van het team.

Na een diepgaande intake maken we een concreet voorstel voor een workshop of een traject dat precies past op uw vraag, uw bedrijf en het team.

Team Potentieel verhogen

Je team bestaat uit mensen die de nodige expertise & ervaring hebben en toch lijkt er een bepaalde rem te zitten op hun groei.

Wil je weten waar deze rem zit en wil je de kracht van je team verder ontwikkelen? Dit kan via een teamworkshop waarin we werken aan bewustwording en het inzetten van een individueel en een teampotentieel.

Je teamleden ontdekken de kracht van zichzelf en de complementariteit met de kracht van de collega’s op een creatieve en tegelijkertijd respectvolle en inspirerende manier.

Team Verbinding, het verzorgen van de onderlinge relaties in je team

Je wil de samenwerking en de onderlinge verhoudingen in je team verbeteren. Dit kan via onze teamworkshops waarin we op een veilige manier de mensen terug in gesprek brengen met elkaar.

Je teamleden ontdekken wat perceptie is, hoe om te gaan met verschillen en waar allergieën vandaag komen. We werken samen met hen naar vertrouwen, respectvolle open communicatie en hernieuwde samenwerking.

Teamworkshops op maat

Vanuit elke vraag werken we naar een gepersonaliseerd antwoord.

Wil je je team belonen met een inspirerende en leerrijke 2 of 3-daagse op een locatie in België of daarbuiten? We creëren een ervaring op maat waarbij leren enerzijds en verwend worden anderzijds hand in hand gaan in een onvergetelijk kader.

Referenties voor elk van deze opties zijn verkrijgbaar op vraag.