awakening potential

Ons DNA en het Team


Onze missie is om zowel organisaties als individuen op eigen kracht te laten staan vanuit hun keuzevrijheid. De essentie is om vanuit zinbeleving hun stem te laten horen zodat ze vooruit kunnen in de kracht van hun missie. In de turbulente omgeving gaan we samen op zoek en openen we nieuwe deuren om nieuwe benaderingspatronen te vinden. Dankzij het wakker maken van het zelfsturend vermogen, gaan individuen en organisaties duurzaam vooruit en leren ze invloed uit te oefenen bij het kleuren van hun loopbaan of strategie. Via reflectie en betrokkenheid gaan we op zoek naar ieders dynamische kracht.

De oprichters

De paden van de oprichters Inge en Ingrid kruisten voor het eerst in januari 2000. Het was al snel duidelijk dat ze heel verschillend waren. In 2010 startten ze Atreversé, waarin deze complementariteit echt een rijkdom werd. Samen gingen ze op pad en ontdekten ze dat de talenten van de ene, de allergieën waren van de andere. Het werd een inspirerende zoektocht van Verbinden en Vertrouwen, de basis van elke duurzame samenwerking.

Door de jaren heen leerden Inge en Ingrid de ware essentie van synergie kennen, waarbij ze begrepen dat de harmonieuze samensmelting van hun unieke vaardigheden groter was dan de som der delen. Hun verhaal werd een getuigenis van het transformerende potentieel van teamwork en de diepgaande impact die het kan hebben op zowel persoonlijke als professionele groei.

Atreversé werd een symbool van inspiratie voor leiders en hun teams, waarbij werd geïllustreerd dat door verbinding te maken met anderen en vertrouwen te koesteren, men een pad kan banen naar blijvend succes en betekenisvolle relaties. De reis die ze samen begonnen, belichaamde de geest van het omarmen van diversiteit, de kracht van samenwerking en de schoonheid van het omarmen van uitdagingen als opstapjes naar grootsheid.

Inge De hondt

Ik koos bewust om na mijn kandidaturen architectuur mijn focus te verleggen naar het individu: Hoe leef je? Wat heb je nodig? Wie ben je? Waar hecht je waarde aan? Waar ga je naartoe? Dit zijn vragen die ik toen al stelde en die ik nu gerichter stel na mijn opleiding Master Leadership. De zoektocht naar wat iemand nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen blijft me boeien. Vanuit dynamieken en patronen werk ik graag samen met individuen en groepen naar meer bewustzijn. Via dualiteiten ga ik gepassioneerd op ontdekking naar de creatieve spanning die tot opportuniteiten leidt.

Email: idehondt@atreverse.be

Ingrid Van Noten

Ik heb met de start van Atreversé mijn droomjob gerealiseerd. Na 10 jaar carrière in een groeiende en snel veranderende HR-onderneming, verliet ik deze zekerheid om vanuit mijn kernwaarden bedrijven en mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Wie ben ik? Ik kleur graag buiten de lijntjes en ik ben heel nieuwsgierig, dus volg graag de nieuwste trends op HR vlak. Van mij zal je steeds een eerlijke reactie ontvangen en ik zal me smijten in elke opdracht met enthousiasme en vreugde. Ondanks mijn economische universitaire achtergrond en bijkomende HR-opleidingen, volg ik vooral mijn sterke buikgevoel en innerlijke stem.

Email: ivannoten@atreverse.be