awakening potential

Ons DNA en het Team


Onze missie is om zowel organisaties als individuen op eigen kracht te laten staan vanuit hun keuzevrijheid. De essentie is om vanuit zinbeleving hun stem te laten horen zodat ze vooruit kunnen in de kracht van hun missie. In de turbulente omgeving gaan we samen op zoek en openen we nieuwe deuren om nieuwe benaderingspatronen te vinden. Dankzij het wakker maken van het zelfsturend vermogen, gaan individuen en organisaties duurzaam vooruit en leren ze invloed uit te oefenen bij het kleuren van hun loopbaan of strategie. Via reflectie en betrokkenheid gaan we op zoek naar ieders dynamische kracht.

HET TEAM

De paden van de oprichters Inge en Ingrid kruisten voor het eerst in januari 2000. Het was al snel duidelijk dat we heel verschillend waren. In 2010 startten we Atreversé waarin deze complementariteit echt een rijkdom werd. Samen gingen we op pad en ontdekten we dat de talenten van de ene, de allergiën waren van de andere. Het werd een inspirerende zoektocht van Verbinden en Vertrouwen, de basis van elke duurzame samenwerking. 10 jaar later in 2020 werd het tijd voor de volgende mijlpaal, toen Katleen haar plek vond bij Atreversé, waar ze haar creativiteit en professionaliteit samen kon doen landen.

Inge De hondt

Ik koos bewust om na mijn kandidaturen architectuur mijn focus te verleggen naar het individu: Hoe leef je? Wat heb je nodig? Wie ben je? Waar hecht je waarde aan? Waar ga je naartoe? Dit zijn vragen die ik toen al stelde en die ik nu gerichter stel na mijn opleiding Master Leadership. De zoektocht naar wat iemand nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen blijft me boeien. Vanuit dynamieken en patronen werk ik graag samen met individuen en groepen naar meer bewustzijn. Via dualiteiten ga ik gepassioneerd op ontdekking naar de creatieve spanning die tot opportuniteiten leidt.

Email: idehondt@atreverse.be

Ingrid Van Noten

Ik heb met de start van Atreversé mijn droomjob gerealiseerd. Na 10 jaar carrière in een groeiende en snel veranderende HR-onderneming, verliet ik deze zekerheid om vanuit mijn kernwaarden bedrijven en mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Wie ben ik? Ik kleur graag buiten de lijntjes en ik ben heel nieuwsgierig, dus volg graag de nieuwste trends op HR vlak. Van mij zal je steeds een eerlijke reactie ontvangen en ik zal me smijten in elke opdracht met enthousiasme en vreugde. Ondanks mijn economische universitaire achtergrond en bijkomende HR-opleidingen, volg ik vooral mijn sterke buikgevoel en innerlijke stem.

Email: ivannoten@atreverse.be

Katleen Claesen

Reeds bij de keuze van mijn studies koos ik voor passie. Ik ging BSc Equine Studies Business Management studeren in het buitenland. Tijdens mijn loopbaan is het werken met passie, het benutten van mijn energieke, zorgdragende en ondernemende kwaliteiten steeds een prioriteit gebleven. Nu kies ik na 15 jaar werkervaring in HR, rekrutering en business en people management opnieuw voor werken met passie. Blijven groeien als persoon, kiezen voor creatieve en stimulerende samenwerkingen brengen mij bij Atreversé waar ik hoop zowel bedrijven als medewerkers te kunnen helpen in hun tocht naar de best mogelijke werkomgeving en samenwerkingen.  

Email: kclaesen@atreverse.be