awakening potential

Ons DNA en het Team

Onze paden kruisten voor het eerst in januari 2000. Het was al snel duidelijk dat we heel verschillend waren. In 2010 startten we Atreversé waarin deze complementariteit echt een rijkdom werd. Samen gingen we op pad en ontdekten we dat de talenten van de ene, de allergiën waren van de andere. Het werd een inspirerende zoektocht van Verbinden en Vertrouwen, de basis van elke duurzame samenwerking.

Ingrid Van Noten

Ik heb met de start van Atreversé mijn droomjob gerealiseerd. Na 10 jaar carrière in een groeiende en snel veranderende HR-onderneming, verliet ik deze zekerheid om vanuit mijn kernwaarden bedrijven en mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Wie ben ik? Ik kleur graag buiten de lijntjes en ik ben heel nieuwsgierig, dus volg graag de nieuwste trends op HR vlak. Van mij zal je steeds een eerlijke reactie ontvangen en ik zal me smijten in elke opdracht met enthousiasme en vreugde. Ondanks mijn economische universitaire achtergrond en bijkomende HR-opleidingen, volg ik vooral mijn sterke buikgevoel en innerlijke stem.

Email: ivannoten@atreverse.be

Inge De hondt

Ik koos bewust om na mijn kandidaturen architectuur mijn focus te verleggen naar het individu: Hoe leef je? Wat heb je nodig? Wie ben je? Waar hecht je waarde aan? Waar ga je naartoe? Dit zijn vragen die ik toen al stelde en die ik nu gerichter stel na mijn opleiding Master Leadership. De zoektocht naar wat iemand nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen blijft me boeien. Vanuit dynamieken en patronen werk ik graag samen met individuen en groepen naar meer bewustzijn. Via dualiteiten ga ik gepassioneerd op ontdekking naar de creatieve spanning die tot opportuniteiten leidt.

Email: idehondt@atreverse.be