awakening potential

TEKST

Onze loopbaancoaches

Inge De Hondt - idehondt@atreverse.be

De voortdurende zoektocht naar wat iemand nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen, blijft me intrigeren. Bewust heb ik ervoor gekozen om na mijn kandidaturen architectuur mijn focus te verleggen naar het individu: Hoe leef ik? Wat heb ik nodig? Wie ben ik? Waar hecht ik waarde aan? Waar ga ik naartoe? Dit zijn vragen die ik toen al stelde en die ik nu gerichter stel.

Ik geloof in de kracht van authenticiteit en bewustzijnsontwikkeling als essentiële elementen voor persoonlijke groei. Waarden als authenticiteit, integriteit, eerlijkheid en betrokkenheid dienen als leidraad om samen met jou op ontdekking te gaan.

Het is mijn passie om samen met jou vanuit dynamieken en patronen meer bewustzijn te creëren en de creatieve spanning te verkennen die voortkomt uit dualiteiten.  Als betrouwbare partner wil ik me graag beschikbaar stellen voor iedereen die zijn volledige potentieel wil realiseren.

 

Ingrid Van Noten - ivannoten@atreverse.be

Wil je je potentieel en dromen verbinden met jouw carrièrepad, dat is mijn missie als loopbaancoach. Mijn benadering van loopbaancoaching is verre van conventioneel; het is een zeer gepersonaliseerde reis, want iedereen is een unieke ziel. Ik vertrouw hierbij op mijn diepgaande intuïtie en ik schrik niet terug voor onbekend terrein.

Naast mijn rol als eigenaar en coach bij Atreversé heb ik ervaring opgedaan als HR-consultant en binnen diverse rollen bij USG People, variërend van Outplacement Coach tot Strategisch & People Management. Dankzij deze rijke achtergrond wil ik jouw inspiratiebron zijn en je aanmoedigen om moedig jouw eigen pad te volgen.

Mijn verhaal is een overtuigende oproep tot actie, waarbij ik je aanspoor om vastberaden te dromen en het pad naar jouw volledige potentieel te bewandelen.

 

Sylvia Mattens - smattens@atreverse.be

“Be natural, not normal” is mijn levensmotto. Als loopbaancoach sta ik voor het ont-dekken en ont-plooien van wat van nature al in jou zit en dit potentieel inzetten in de professionele context waarin je talenten en kwaliteiten worden gezien als een meerwaarde. Grootste kantelpunt in mijn carrière was de switch van statutair ambtenaar naar ondernemer. Als psycholoog bij de politie, vervulde ik meerdere rollen: eerst in de crisisopvang van slachtoffers, daarna als coördinator van het collegiaal opvangteam, vervolgens als HR manager. In 2016 heb ik de avontuurlijke stap gewaagd naar het ondernemerschap om mijn expertise en ervaring ten dienste te stellen van de bedrijfswereld als procesbegeleider, trainer en coach.

Jobcoaching is tijd nemen om bewust stil te staan bij je professionele pad en andere perspectieven te verkennen. Mijn intentie is om jou op een speels confronterende manier te helpen groeien door bewustzijn creëren over het potentieel dat je nu nog niet ziet in jezelf, je in beweging brengen met concrete, doelgerichte handvaten en je bewuste keuzes laten maken die je dichter brengen bij wat jij echt wil.