awakening potential

Contact

Atreversé
Business Brewerey
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven
België

+32 (0)495 365 156 Ingrid Van Noten
+32 (0)471 764 967 Inge De Hondt


info@atreverse.be

Bezoek enkel mogelijk na afspraak

> Routebeschrijving

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging, nodigen wij jou uit om een kijkje te nemen op onze vacaturepagina. Indien je interesse hebt, kan je rechtstreeks solliciteren via de link in de vacature. Wij nemen dan nadien contact met jou op.
We verwelkomen je graag als kandidaat indien je spontaan wil solliciteren voor toekomstige vacatures. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Inschrijven

Voor werkgevers

Je kan ons persoonlijk contacteren om je vraag te stellen via e-mail of op 016/29.32.11.
Wij staan je onmiddellijk te woord.

Via de knop hieronder vindt je de link naar uw contactpersonen en hun rechtstreekse e-mail.

Ons DNA en het Team

Onze oprichters

Inge De Hondt

Ik koos bewust om na mijn kandidaturen architectuur mijn focus te verleggen naar het individu: Hoe leef je? Wat heb je nodig? Wie ben je? Waar hecht je waarde aan? Waar ga je naartoe? Dit zijn vragen die ik toen al stelde en die ik nu gerichter stel na mijn opleiding Master Leadership. De zoektocht naar wat iemand nodig heeft om dichter bij zichzelf te komen blijft me boeien. Vanuit dynamieken en patronen werk ik graag samen met individuen en groepen naar meer bewustzijn. Via dualiteiten ga ik gepassioneerd op ontdekking naar de creatieve spanning die tot opportuniteiten leidt.

Email: idehondt@atreverse.be

Ingrid Van Noten

Ik heb met het oprichten van Atreversé mijn droomjob gerealiseerd. Na 10 jaar carrière in een groeiende en snel veranderende HR-onderneming, verliet ik deze zekerheid om vanuit mijn kernwaarden bedrijven en mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Wie ben ik? Ik kleur graag buiten de lijntjes en ik ben heel nieuwsgierig, dus volg graag de nieuwste evoluties. Van mij zal je steeds een eerlijke reactie ontvangen en ik zal me smijten in elke opdracht met enthousiasme en vreugde. Ondanks mijn economische universitaire achtergrond en bijkomende HR-opleidingen, volg ik vooral mijn sterke buikgevoel en innerlijke stem.

Email: ivannoten@atreverse.be