awakening potential

TEKST

Team Coachings & Workshops

Team Potentieel verhogen, het ontdekken van de talenten in je team.

Je team bestaat uit mensen die de nodige expertise hebben en toch lijkt er ergens een rem te zitten op groei naar de toekomst. Wil je weten waar deze rem zit en waar het potentieel ligt? Hoe het team in hun missie kan slagen en succesvoller worden? Dit kan via onze teamworkshop rond het herkennen en erkennen van het potentieel en de complementaire krachten.

Je teamleden ontdekken zichzelf en hun collega’s op een speelse creatieve maar tegelijkertijd respectvolle en inspirerende manier. 

 

Team Verbinding, het verzorgen van de onderlinge relaties in je team.

Worstelt jouw team met conflicten, roddels of een moeizame samenwerking? Atreversé organiseert teamworkshops waarbij we op een veilige manier de mensen terug in gesprek brengen met elkaar. We werken hierbij rond vertrouwen, open en respectvolle communicatie, positief conflict en integriteit.

Je teamleden ontdekken wat perceptie is en hoe om te gaan met verschillen en allergieën. In het conflict vinden we samen de sleutel naar de kracht van het team en we leren hen dat in de toekomst zelf te hanteren.

 

Teamworkshops op maat.

Vanuit elke unieke vraag werken we naar een gepersonaliseerd antwoord, wij geloven er niet in om mensen in een box te zetten maar wel out-of-the-box samen te creëren. Willen jullie een team belonen met een inspirerende en leerrijke teamdag of -dagen in het binnen- of buitenland? Wij creëren een unieke en onvergetelijke ervaring op maat waarbij bewustzijnsverhogende inzichten en leuke ervaringen samen komen op een locatie die bij jullie past.