awakening potential

TEKST

Project Manager

Onze klant

Voor de ICT dienst van 2 bedrijven Flexpack en Flegado zoeken we een Junior Infra Project manager die de ICT projecten in goede banen leidt.

Flegado is actief in de zorgsector en Flexpack is een bedrijf in volle expansie, dankzij hun verschillende activiteiten hebben ze een gevarieerd klantenbestand waaraan ze assemblage, verpakking en warehousing diensten aanbieden.

Dit vertaalt zich in een grote diversiteit aan productielijnen en machines. Bij deze organisaties is duurzaam ondernemen niet enkel in de relatie met de medemens maar ook in hun activiteiten terug te vinden.

De functie

Als IT Project Leider vertaal je de bedrijfsstrategie naar een duurzame ICT oplossing. In deze vollatiele onderneming veranderen de noden afhankelijk van de nieuwe klanten en projecten waardoor je continue evalueert wat de noden en de prioriteiten zijn. Een helicopterview behouden over de lange termijn doelen en de kortere termijn oplossingen zijn cruciaal.

Je zoekt de best beschikbare opties op de markt en vertaalt deze naar concrete projecten. Je deelt jouw ideeën en voorstellen met het management.

Je kan de doelen en de ROI voorstellen en je creëert een draagvlak bij de gebruikers door hen te informeren over de wijzigingen, de impact, hun betrokkenheid in het project en de voordelen van de veranderingen.

Samen met het team van 3 ICT collega’s en de nodige externe partners werk je mee aan de uitvoering van de projecten. Je bent werkelijk betrokken van Business Analyse, Project definitie, planning,... tot oplevering. Je bent dus ook nog graag betrokken bij het technische uitvoerde gedeelte van de projecten. Concrete projecten die op de planning staan zijn de vernieuwing van de telefonie, het upgraden van de LAN omgeving en de verdere migratie naar de Cloud van de Server omgeving.

Je werkt ook mee aan het implementeren van een gestructureerde manier van documenteren van zowel de interne procedures, workflows als oplossingen voor wederkerende problemen.

Het profiel

Je hebt een Bachelor in IT .

Je hebt een achtergrond als Netwerk en of Server Administrator.

Je bent sterk in het behouden van een helikopteroverzicht.

Plannen en organiseren zijn jouw talenten. Je kan adhv van juiste en up to date informatie de juiste prioriteiten en deze ook volgen.

Je hebt ervaring met ITIL en Change Management.

Je hebt ook sterke communicatievaardigheden, van noden capteren tot het beargumenteren van keuzes en enthousiasmeren van gebruiker.

Je hebt reeds meegewerkt in een project van Business Analyse tot oplevering en ondersteuning. Hierdoor herken je de valkuilen van infrastructuur migratie en upgrade projecten.

Je bent vloeiend in het Nederlands.

Aanbod

Je krijgt een plek binnen deze organisaties met een warm hart voor hun medemens. Je maakt deel uit van een organisatie die blijft groeien en door hun optimalisatie en creatieve oplossingen baanbrekers zijn in hun sector.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur in een 37 uren werkweek. Je ontvangt naast een mooi marktconform loon ook maaltijdcheques, een 13de en deels 14de maand.

Ook de extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering ontbreken niet.
Je krijgt een fietsvergoeding en mogelijkheid tot een elektrische fiets!

En niet te vergeten krijg je ook de nodige cursussen en opleidingen om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Herken jij je in het profiel en wil je graag meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en reageer door een mail te sturen naar katleen@atreverse.be.

Publish date

23.03.2024

Contactpersoon

Claesen

Meer details
Match criteria
Functiegroep
  • Projectmanager
Regio werk
  • BE Oost-Vlaanderen
  • BE Antwerpen