awakening potential

TEKST

De gasten van Veerle

Een absolute aanrader om te ervaren! Atreversé is een aantal keren te gast geweest bij Veerle Dobbelaere in “de Gasten van Veerle”, zowel om onszelf te laten inspireren als om onze klanten te verwennen. Het concept is zo uniek en aangenaam, dat we graag jou via deze weg willen motiveren om eens plaats te nemen aan haar tafel.
 
Veerle en haar gastkok presenteren je voedsel voor zowel lichaam als geest in haar prachtige thuis. We hebben op een zeer persoonlijke en inspirerende wijze gewerkt rond thema’s die ons aan het hart liggen en Veerle was de perfecte coach en gastvrouw. We voelden ons verzorgd van a tot z. De tafel was magisch gedekt, de begeleiding in de workshop was inspirerend en de 4-gangen menu was eigenzinnig en tegelijk overheerlijk.
 
We zijn vertrokken met hernieuwde energie, nieuwe inzichten, inspiratie en een diepere verbinding met de mensen rond de tafel. Wij gaan zeker terug!
Ze organiseert workshops over geluk, liefde, succes, talent. Als je meer wil weten over de data, hier is de link naar haar Instagram account.